1 листопада 2014

Новини
17:09
Розвідка Данії звинуватила російські ВПС в "імітації ракетної атаки"
16:45
В Європі знову перехопили російський бомбардувальник, тепер – поблизу Британії
Літак Ту-95, який перебував в міжнародному авіаційному просторі, перехопили винищувачі Eurofighter Typhoon, які були підняті з авіабази Лоссімут в Шотландії.
16:40
У Європі Порєчєнкова вже оголосили персоною нон грата
14:36
Клімкін: "Крим є і буде українським". Інтерв'ю, заборонене в РФ
Він запевнив, що насправді повернення Криму вигідне також російській владі. "Росію ніколи не будуть сприймати так, як її сприймали до Криму, адже (при анексії) були порушені всі можливі і неможливі юридичні і політичні зобов'язання", - заявив міністр.
13:59
Активіст отримав закордонний паспорт за 170 грн. після двох років cудів
"Тепер Кабінет Міністрів України повинен забезпечити неухильне виконання судового рішення міграційною службою щодо усіх звернень за закордонними паспортами, а не лише у справі Ігоря Блюменталя",- вважає експерт Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук.
13:57
У Франції звільнили відповідального за поставки "Містраля" - через підігравання РФ
13:56
Росія майже на третину скоротила поставки газу до Сербії
10:57
Португалія підняла винищувачі для перехоплення бомбардувальників РФ
За інформацією місцевих ЗМІ, мова йде про два російські стратегічні бомбардувальники Ту-95, які летіли поруч з траєкторією заходу на посадку комерційних літаків в міжнародному аеропорту Лісабона.
10:31
Від суботи розпочалося виконання деяких глав Угоди про асоціацію
З 1 листопада починається так зване "тимчасове застосування" Угоди про асоціацію. Між тим, тимчасове застосування стосуватиметься не всієї угоди, а лише невеликої частини документу. Під тиском Росії Україна та ЄС погодилися відкласти застосування торгівельного розділу до 1 січня 2016 року.
10:30
Комісія Юнкера розпочинає роботу
Окрім кризи в Україні, на порядку денному нової Єврокомісії найближчим часом, ймовірно, будуть такі виклики, як переговори щодо ЗВТ з США, а також невизначеність майбутнього Великої Британії в ЄС.