8 листопада 2014

Новини
20:51
Фото, оновленоАндрій Портнов обійшов санкції та отримав Шенген в Швейцарії, за межами ЄС
"Осягнути міжнародні санкції спробую в Цюріху або Брюсселі. Офіційні контакти з владою європейських країн закінчилися вчора (7 листопада) видачею мені довгострокової візи до Швейцарії", - заявив він.
14:50
ФотоРечниця нового шефа дипломатії ЄС одружена з лобістом "Газпрому"
Речниця Високого представника ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріки Могеріні Кетрін Рей одружена з лобістом "Газпрому".
13:55
Консульство України в Придністров’ї не з'явиться, попри заяву МЗС
"Україна має думати про те, що такі дії можуть повторитися і відносно неї. Просто уявіть: сьогодні ви відкриєте консульство у Придністров’ї, а завтра Росія використає цей прецедент і каже, що хоче відкрити консульство у Донецьку чи Луганську. Чи будете ви цьому раді?", - зазначив дипломат.
13:53
Угода "Роснефти" з норвезькими буровиками зірвалася через санкції
"NADL, Seadrill і" Роснефть "прийняли спільне рішення відкласти оголошену угоду до кінця травня 2015 року", - повідомляє компанія. Уточнюється, що сторони "як і раніше мають намір закрити операцію".
12:05
У Британії готували замах на королеву - ЗМІ
11:22
Керрі: Розбіжності з РФ щодо становища в Україні є, діалог триватиме
10:30
Німецькі залізничники обіцяють завершити страйк достроково
Водночас профспілка машиністів не має наміру відмовлятися від своїх вимог. Тарифний конфлікт із залізничним концерном Deutsche Bahn ще не вирішено.
10:05
Новий уряд Болгарії не поспішатиме з "Південним потоком"
Новий уряд Болгарії продовжить призупинене будівництво "Південного потоку" тільки якщо проект повністю відповідатиме законодавству ЄС.