11 листопада 2017

Новини
18:07
Польські націоналісти вийшли на марш із банером: "Пам'ятаємо про Львів та Вільнюс"
У польській столиці Варшаві на марш націоналістів вийшли люди із банером, на якому написано "Пам'ятаємо про Львів та Вільнюс".
17:37
ФотоУ Польщі проходить марш націоналістів, понад 20 осіб вже затримано
У польській столиці Варшаві в День незалежності країни проходить марш націоналістів, до якого приєдналися ультраправі з різних країн ЄС.
16:59
Південна Корея та Китай погодилися мирно вирішити проблему КНДР
Лідери Південної Кореї та Китаю погодилися на мирне врегулювання напружених відносин з Північною Кореєю
16:18
Трамп: "Путін сказав, що абсолютно не втручався у вибори, і я вірю"
Президент США Дональд Трамп під час саміту у В'єтнамі питав президента РФ Володимира Путіна, чи той втручався в американські вибори.
15:46
Путін пообіцяв США "дзеркальну" відповідь через "утиски" RT та Sputnik
Президент Росії Володимир Путін назвав дії США щодо російських RT та Sputnik "атакою на свободу слова" і попередив про "дзеркальну" відповідь Москви.
15:24
На електростанції біля Брюсселя сталася пожежа, що спричинила викид токсичних речовин
Жителів району поблизу Брюсселя просять залишатися в приміщенні через пожежу на електростанції, внаслідок якої в повітря потрапили токсичні речовини.
14:42
Опитування: Більшість молдаван за вступ до ЄС, а не в економічний союз з Росією
Більшість громадян Молдови хочуть вступити до Європейського Союзу, а не до Євразійського економічного союзу, який очолює Росія.
14:09
Путін: Манафорт працював з Януковичем, з Росією це не пов'язано
Президент РФ Володимир Путін заявив, що екс-глава передвиборного штабу президента США Пол Манафорт працював з колишнім президентом України Віктором Януковичем, Росія до цього відношення не має.
13:48
КНДР заявила, що "руйнівник" Трамп хоче ядерної війни
Північна Корея заявила, що перша поїздка до Азії президента США Дональда Трампа показала, що він хоче війни на Корейському півострові.
13:16
США виявили російську армію зомбі-аккаунтів, що посилювали кризу в Каталонії
Російські RT та Sputnik використовували велику кількість аккаунтів у соцмережах, пов'язаних з Венесуелою та прихильниками чавізму, для поширення негативного іміджу Іспанії до та після референдуму про незалежність Каталонії.
12:28
Ізраїль збив російський дрон, що шпигував для Сирії на спірній території - ЗМІ
Ізраїль збив російський дрон, що шпигував для сирійського уряду на Голанських висотах – спірній території, яку контролює Ізраїль.
12:11
Інспектори США прибудуть в Україну для моніторингу ситуації на Донбасі та в Криму
В Україну 13 листопада прибуде інспекційна група США для моніторингу військово-політичної ситуації на Донбасі та в Криму.
11:48
Україна готова захищати В'ятровича, якому могли заборонити в'їзд до Польщі - Клімкін
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляє, що Польща не підтверджує інформацію про заборону в'їзду директору Українського інституту національної пам’яті Володимиру В'ятровичу, але Україна готова його захищати.
11:27
Іракські сили почали операцію зі звільнення останнього міста від ІДІЛ
Іракські сили розпочали наступальну операцію зі звільнення Рави - останнього міста, що перебуває під контролем ІДІЛ.
10:58
Екс-радника Трампа підозрюють у змові з Туреччиною для викрадення Гюлена
Спецпрокурор США Роберт Мюллер розслідує можливу причетність колишнього радника з нацбезпеки Майкла Флінна до плану з насильного перевезення мусульманського проповідника Фетхуллаха Гюлена, який проживає у США, до Туреччини за 15 мільйонів доларів.
10:14
Опитування: Польща - найбільш пронатівська країна регіону
Польща є найбільш пронатівською державою серед країн Центральної Європи - понад 92% поляків підтримують членство в НАТО та вважають його сприятливим для своєї держави.
09:52
Клімкін: Проект резолюції України, США та Німеччини про миротворчу місію готовий
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що Україна, Сполучені Штати Америки та Німеччина мають фактично готовий проект резолюції ООН стосовно миротворчої місії на Донбасі.