18 жовтня 2014

Статті
Непотрібна гуманітарка-2. Документальне підтвердження
Офіс комісара ООН каже, що їх... змушують платити приватним структурам для проходження вантажами кордону. Практика, звична для українців, західним донорам видається дикою. "Уряд має забезпечити, щоби фінансова допомога біженцям від міжнародних донорів була звільнена від оподаткування. В іншому разі донори не будуть фінансувати таку діяльність", - додають в ООН.
Новини
22:04
Франція та Німеччина нададуть "багато безпілотників" та операторів – Порошенко
"Я пояснив, що не приймаю ситуацію, коли ОБСЄ вже кілька місяці чекає на два безпілотними і на їх операторів. В результаті ми домовилися, що керівництво Франції та Німеччини поставляє найближчим часом велику кількість безпілотніків і операторів, як ними управляють", - заявив Порошенко.
21:40
РФ просила про перегляд мінських угод - Порошенко
Водночас, за його словами, під кінець переговорів Росія змінила свою думку та погодилися щодо необхідності виконання пунктів мінських угод у повному обсязі.
20:52
США мають готуватися до захисту Європи від РФ - Пентагон
"Це було б необачно для нас не думати про певні можливості підготовки, які ми потребуємо у Європі. Тому що ми маємо надзвичайні зобов’язання перед нашими партнерами там, передбачені в угоді НАТО", - сказав речник Пентагону контр-адмірал Джон Кірбі.
20:24
Клімкін очікує членства України в ЄС через 10 років
"Якщо ми виконаємо наші "домашні завдання, то у 2020 році ми зможемо подати заявку на вступ в ЄС, а ще через пару років - вступити", - переконаний він.
20:20
Росія вводить заборону на імпорт яловичих субпродуктів з ЄС
19:47
В Німеччині арештували постачальників ісламських терористів
В західній частині міста Аахен було заарештовано 28-річного росіянина Юсуфа Г., а також 38-річного тунісця Камеля Бен Яхья.
12:02
Польща продовжує недоотримувати газ з Росії