19 березня 2017

Новини
17:56
ФотоШульца обрано головою соціал-демократів та кандидатом у канцлери Німеччини
Колишнього голову Європарламенту Мартіна Шульца затверджено на партійному з'їзді головою Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) та кандидатом у канцлери Німеччини.
17:48
Туреччина звинуватила Німеччину у підтримці організації Гюлена
Туреччина звинуватила Німеччину в підтримці мережі мусульманського проповідника Фетхуллаха Гюлена, якого Анкара звинувачує у спробі державного перевороту минулого року.
17:16
Анкара хоче ще раз спробувати провести агіткампанію в Німеччині
Існує можливість того, що міністри Туреччини можуть здійснити ще одну спробу щодо проведення агітаційного мітингу в Німеччині напередодні конституційного референдуму, що пройде 16 квітня.
16:51
У Білому домі пояснили, чому Трамп не захотів потиснути руку Меркель
У Білому домі пояснили, чому президент США Дональд Трамп не потиснув руку канцлеру Німеччини Ангелі Меркель на прохання журналістів наприкінці процедури фотографування.
16:18
У Німеччині Гаук офіційно передав повноваження Штайнмаєру
В берлінському палаці Бельвю пройшла церемонія передачі влади новообраному німецькому президенту Франк-Вальтеру Штайнмаєру від екс-президента Йоахіма Гаука.
15:58
Макрон переможе Ле Пен на виборах із 64 відсотками голосів - опитування
Незалежний кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон випереджає лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен в першому турі президентських виборів у Франції та має перемогти її у другому турі.
15:26
В Крим прибула делегація європейських та українських політиків - росЗМІ
Близько 20 осіб, серед яких депутати Європарламенту, а також політики з країн Європейського союзу, СНД і Латинської Америки прибули з триденним візитом в анексований Крим.
14:59
Німеччина відкинула заяву Трампа про величезні борги перед НАТО і США
Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляйєн відкинула заяву президента США Дональда Трампа про те, що Німеччина винна НАТО і США "величезні суми" на потреби оборони.
14:36
У Франції не виключають, що нападник з аеропорту Орлі був під дією наркотиків
У Франції провели розтин вбитого у суботу нападника з аеропорту Орлі, щоб визначити, чи був підозрюваний ісламський екстреміст п'яний або під кайфом, коли взяв у заручники солдата в аеропорту в Парижі.
13:57
США опублікували вимоги до стіни на кордоні з Мексикою: висока, непробивна та гарна
В США хочуть побудувати на кордоні з Мексикою стіну, висотою від 5 до 9 метрів, яка буде красиво виглядати з північної сторони та яку буде дуже важко перелізти.
13:01
США не відкидають варіант появи ядерної зброї в Японії для стримування КНДР
США вважають денуклеаризацію Корейського півострова своєю метою, однак не виключений варіант появи ядерної зброї в Японії та Південній Кореї для стримування КНДР.
12:29
Нападник з аеропорту Орлі хотів убити та померти заради Аллаха
Підозрюваний ісламістський екстреміст, який у суботу був вбитий після того, як намагався вихопити зброю у військового в аеропорту Парижа Орлі, заявляв, що хоче вбити та померти заради Аллаха.
11:58
Туреччина засудила Німеччину за мітинг курдів у Франкфурті
На тлі напруженості у відносинах між Німеччиною і Туреччиною через заборону агіткампаній турецьких міністрів щодо референдуму, Анкара засудила Берлін за те, що було надано дозвіл курдам, які симпатизують забороненій Робітничій партії Курдистану (РПК), провести марш у Франкфурті.
11:37
Еро поговорив з Лавровим про дії сепаратистів на Донбасі
Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро під час телефонної розмови з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим засудив дії сепаратистів щодо експропріації підприємств на Донбасі.
11:22
КНДР випробувала новий потужний ракетний двигун
11:16
Штайнмаєр заступає на посаду президента Німеччини
Франк-Вальтер Штайнмаєр 19 березня офіційно заступає на посаду 12-го федерального президента Федеративної Республіки Німеччина.
10:43
ФотоУ Франкфурті тисячі курдів протестували проти "диктатури Ердогана"
Понад 30 тисяч курдів пройшли маршем по вулицях Франкфурта в суботу, 18 березня, із закликом до демократії в Туреччині та проти розширення повноважень президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана, що може статися після референдуму 16 квітня.
10:25
Пєсков заявив, що анексія Криму привнесла багато труднощів в економіку РФ
10:07
ФотоУ Брюсселі через вибух газу зруйновано два будинки, 1 загиблий, 7 осіб травмовано
В комуні Сен-Жіль в Брюсселі від вибуху газу обвалилися два житлових будинки, в результаті чого загинула одна особа, ще 7 осіб травмовано.