29 листопада 2014

Новини
19:13
Латвія виявила російський військовий літак над Балтикою
Патрульні літаки НАТО виявили над нейтральними водами Латвії поблизу її кордону російський військовий літак Іл-20.
18:21
Глава МЗС Німеччини виключає членство Молдови в ЄС ближчим часом
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр відкинув можливість вступу Молдови до Євросоюзу в найближчому майбутньому.
17:47
Кількість навчань російських військ у Придністров'ї в 2014 році зросла вдвічі
Кількість практичних занять з тактичної, вогневої та спеціальної підготовки в Придністров'ї збільшилася більш ніж вдвічі в порівнянні з минулим роком.
17:06
В Раді Європи припустили можливість нової холодної війни
Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд припустив можливість нової холодної війни в Європі.
15:52
Чехія планує виділити 100 тис. євро на оснащення місії ОБСЄ в зоні АТО
В понеділок чеський уряд має ухвалити рішення про надання 2,8 млн чеських крон (трохи більше 100 тис. євро) на оснащення моніторингової місії ОБСЄ в Україні.
14:46
Напередодні виборів у Молдові остаточно викреслили проросійську партію
Вища судова палата Молдови (ВСП) залишила в силі рішення Апеляційної палати Кишинева про виключення з виборчих перегонів проросійської партії Patria.
12:13
МЗС РФ просить Європу "обмінятися" скасуванням санкцій
"Ми від наших європейських партнерів нічого не очікуємо. Єдине, на що ми розраховуємо, щоб вони вийшли з безглуздої санкційної спіралі і пішли по шляху скасування санкцій та "чорних списків", що, в свою чергу, дозволить нам відмовитися від наших списків", - відзначив заступник міністра закордонних справ Росії Олексій Мєшков.
11:20
"Роснефть" купує частку в німецькому НПЗ
10:31
ЄС опублікував оновлені санкції проти "ДНР" та "ЛНР"
Зокрема, до списку увійшли голова Центральної втиборчої комісії Луганська, який брав цчасть в організації незаконних виборів 2 листопада, а також ще 12 представників "урядів" та "парламентів" самопроголошених Донецьокї та Луганської народних республік.
10:25
РФ продовжує намагатися змінювати кордони силою - Генсек НАТО
"Росія силою змінила національні кордони і продовжує намагатися змінювати їх знову ж силою. Це руйнує можливості для створення партнерських відносин з Росією, в яких ми зацікавлені", - зазначив він.
10:05
Німеччина вперше за багато десятиліть матиме бездефіцитний бюджет
Бездефіцитний бюджет федеральному уряду вдалося зверстати значною мірою завдяки низьким відсоткам за державними борговими зобов’язаннями, а також неочікувано великим обсягам коштів, які повернув Європейський Союз.