31 грудня 2014

Новини
21:11
ІСТОРІЯ ЗБЛИЖЕННЯ УКРАЇНИ ТА ЄС У 2014 РОЦІ. Фото
Пропонуємо читачам "Європейської правди" переглянути обрані фото минулого року. Ми свідомо не додали у збірку фотокартки з Євромайдану попри те, що саме від цього періоду розпочалася нова сторінка європейської історії України.
15:48
США: у новому році ми так само вимагатимемо виконання мінської угоди
Посол Сполучених Штатів у ОБСЄ Даніел Баєр на завершення року виступив із заявою про те, що США не знижують рівень вимог до Росії.
13:12
Посол Хорватії в РФ, що не захищав Україну, оголосив про власний бізнес
Посол не виявляв на своїй посаді великої прихильності до України, не намагався вплинути на російську політику, висловлювався, зокрема, проти санкцій ЄС щодо Росії.
12:10
Меркель у новорічному зверненні розкритикувала політику Путіна
Не підлягає сумніву і те, "що Європа не може погодитися і не погодиться з так званим правом сильнішого, який зневажає міжнародне право, зауважила глава німецького уряду.
11:45
Лідер на виборах в Греції хоче скасувати всі санкції проти РФ
"Ми проти санкцій щодо Росії. Ми в принципі виступаємо проти практики санкцій як такої", - сказала депутат від партії СІРІЗА Надя Валавані.
09:27
Держдеп також висловив протест щодо вироку Навальному
"Громадяни Росії... заслуговують на такий уряд, який підтримував би вільну конкуренцію ідей, відповідальне врядування, рівність перед законом та можливість реалізувати звої права без небезпеки бути покараним", - вважають у Держдепраменті.
09:01
США розширюють експорт сланцевої нафти, реагуючи на зниження цін
Заборона діяла з 1970х років. Нинішнє рішення стало реакцією адміністрації Обами на ринок нафти, що обвалився.