Вітаємо перших переможців грантового конкурсу для ЗМІ!

Вівторок, 8 листопада 2016, 14:05

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій і "Європейська правда" визначили переможців першої хвилі конкурсу грантів "ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні".

Ними стали: газети "Лица" (Дніпропетровськ), "Порто-Франко" (Одеса), "Слобідський край" (Харків), телеканал TV-4 (Тернопіль) та сайт "Події і коментарі" (Чернігів).
Гранти надаються в рамках проекту "Просування реформ в регіони", який фінансується Європейським  Союзом в рамках програми "Підтримка громадянського суспільства в Україні".
Вітаємо переможців, тим більше, що конкуренція була високою – загалом ми отримали 36 заявок на фінансування медійних проектів.  

"Європейська правда" надаватиме консультативну підтримку редакціям, що реалізовуватимуть грантові проекти.

Дякуємо усім іншим подавачам.

Нагадуємо, що конкурс триває. Отже, попереду нові хвилі і переможці.

Остання чергова дата приймання заявок на здійснення медійних проектів – 14 листопада.

З досвіду і за підсумками проектів, що надійшли в першій хвилі, ми хотіли би наголосити на важливості таких критеріїв для успішного розгляду ваших заявок.

  1. Креативність – ми вітаємо нестандарті плани, які призведуть до цікавих результатів на шпальтах чи телеекранах регіональних медіа.

  2. Конкретика – будьте максимально детальними у тому, що саме ви збираєтеся робити, адже важко оцінити надто загальні плани та уявити, як саме їх буде втілено в життя.

  3. Реалістичність – важливою є відповідність спроможності медіа чи громадської організації, в партнерстві з якою подано заявку, і зазначених у заявці планів.

Отже, чекаємо на нові гарні проекти та ідеї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.