Італійська low cost "Meridiana Fly" запустила рейс з Києва на Сардинію. Однак ціни не бюджетні

П'ятниця, 13 червня 2014, 14:21

Авіакомпанія Meridiana Fly (Італія) з 11 червня запустила з міжнародного аеропорту "Бориспіль" регулярні щотижневі прямі рейси на о. Сардинія (м. Ольбія).

Як повідомила прес-служба аеропорту, рейс за маршрутом Київ - Ольбія - Київ виконується на повітряному судні Boeing 737.

Літак прибуває в аеропорт "Бориспіль" щосереди о 10:45, відправляється у зворотному напрямку в 11:35. Час перельоту - близько трьох годин.

В Євросоюзі авіакомпанія Meridiana Fly відноситься до категорії авіакомпанії low cost. Проте ціни на квитки на рейс з Києва аж ніяк не виглядають дешевими. ЄвроПравда переглянула вартість перельоту з Києва в період літніх відпусток. Ціни коливаються в діапазоні від 500-700 доларів США.

Також Meridiana Fly здійснює по суботах перельоти з аеропорту "Бориспіль" в Неаполь. Крім того, авіаперевізник планує в серпні відкрити авіасполучення між Києвом та Кальярі.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом України і забезпечує 50% пасажирських авіаперевезень країни. З аеропорту "Бориспіль" понад 50 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення більш 100 напрямках по всьому світу.

"Бориспіль" є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО) та Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: