Алкоголь і тютюн також можуть потрапити під російські санкції

Середа, 20 серпня 2014, 10:40

Держдума РФ може ввести в дію розширений список санкційних обмежень. До нього можуть потрапити виноробна та тютюнова продукція з країн Євросоюзу і США, а також автомобілі за ціною до 800 тис. рублів.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

У Держдумі РФ не виключають введення в дію додаткового пакету санкцій, куди може увійти виноробна та тютюнова продукція з країн ЄС і США.

Про це 19 серпня розповів журналістам перший заступник голови комітету Держдуми з промисловості та перший віце-президент Союзу машинобудівників Росії Володимир Гутєнєв. За його словами, додаткові заборони на поставку товарів можуть бути впроваджені у відповідь на посилення санкцій західних країн.

"Окремим питанням варто розглянути нову схему регулювання у сфері тютюнової та алкогольної продукції. Якщо санкції не будуть зняті, Росія може досить серйозно відреагувати і в цій сфері. Не настільки дурна пропозиція - обмежити поставки до Росії вин із Німеччини, Франції та Італії. Тоді можна буде говорити про просування кримської виноробної продукції, що має, до речі, численні медалі", - заявив журналістам Гутєнєв.

ЄвроПравда повідомляла, що російська влада обговорює нові санкції щодо імпорту промислових товарів, насамперед автомобілів та ліків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: