Українка отримала першу премію за дисертацію з європейського права

Фото
Субота, 25 жовтня 2014, 12:33

Випускниця Києво-Могилянської академії та Оксфорду українка Анжела Євгенєва отримала першу премію за найкращу докторську дисертацію з європейського права.

Про це повідомляє сайт Оксфордського університету.

Нагорода від Європейської асоціації юридичних факультетів (ELFA) - престижна міжнародна премія, яка надається за видатну докторську дисертацію на тему європейського права, в тому числі щодо порівняльно-правових аспектів.

За свою докторвську дисертацію на тему прямого оподаткування та внутрішнього ринку Євгенєва у 2013 році також отримала премію  Мітчелл б. Керролл, яка надається міжнародною податковою асоціацією.

Анжела Євгенєва (фото з сайту Оксфордського університету)

Євгенєва отримала ступінь бакалавра та магістра права (з відзнакою) Києво-Могилянської академії, а також магістра та доктора права Оксфордського університету.

Окрім того, вона отримала низку престижних стипендій та премій,  зокрема від уряду Великобританії, Оксфордського університету і Почесного товариства Inner Temple.

Наразі Євгенєва є науковим співробітником Оксфордського університетського центру та досліджує питання оподаткування бізнесу, а також викладає податкове право ЄС та право ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.