У ЄС щоразу більші розбіжності щодо санкцій проти РФ - МЗС Польщі

Вівторок, 18 листопада 2014, 08:52

Міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина заявив про щораз більшу різницю поглядів на тему загострення санкцій проти Російської Федерації за її агресію проти України.

Про це повідомляє агенція УНІАН з посиланням на польське інформаційне агентство РАР.

"Я був свідком дискусії на тему чітких записів (у рішенні) та вважаю, що добре сталося, що взагалі зайняли таку позицію. Було би погано, якби не вдалося зайняти спільної позиції. Різниці були великими, але треба радіти з того, що є", - сказав він.

Схетина сказав, що різниць більше, ніж було ще місяць тому під час попередньої зустрічі глав МЗС ЄС у Люксембурзі, на якій було прийнято рішення про збереження запроваджених у вересні економічних санкцій проти РФ.

Польський міністр також сказав, що його не розчарували сьогоднішні домовленості міністрів, висловивши думку, що європейські політики таким чином "хотіли спробувати ще дати собі шанс" на порозуміння з Росією.

Нагадаємо, на зустрічі в Брюсселі в понеділок глави МЗС країн Євросоюзу заявили про намір включити в санкційний список низку лідерів самопроголошених республік "ДНР" та "ЛНР".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.