У доктрині Путіна немає місця діалогу, в ній є лише війна – Саріуш-Вольський

Четвер, 4 грудня 2014, 08:31

У доктрині Путіна немає місця діалогу і нормалізації відносин, в ній є місце провокаціям, вторгненню, анексії, війни і безпрецедентній державній пропаганді.

Так вважає депутат Європарламенту Яцек Саріуш-Вольський, пише  Rzeczpospolita.

"У доктрині Путіна не має місця діалогу, нормалізації відносин і побудови позитивного порядку денного у відносинах з країнами Європейського Союзу та Східного партнерства, не кажучи вже про США. Але є місце для провокацій, вторгнення, анексії, війни і безпрецедентної з часів Радянського союзу державної пропаганди" - зазначає депутат.

На його думку, апетити Кремля виходять за межі України, Кавказу і Балканських країн. На додачу до задоволення імперіалістичних амбіцій, його мета в тому, щоб посіяти розбрат між Євросоюзом та США, розділити власне ЄС.

"Польоти російських літаків у просторі держав НАТО, погрози ядерною зброєю, енергетичний тиск, економічні санкції, фінансування анти європейських партій – все це ослаблює ЄС зсередини" - каже Саріуш-Вольський.

На його думку, для України зараз головне – подолати внутрішні розбіжності і не дозволити підірвати досягнення Євромайдану.

Він і далі підтримує політику жорстких економічних санкцій щодо РФ, зазначаючи, що це один з найефективніших інструментів в асортименті Євросоюзу. 

нагадаємо, раніше повідомлялося, що Яцек Саріуш-Вольський виступив за те, щоб відповіддю Заходу на російську агресію  стало посилення санкцій проти Росії та передача зброї Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.