У Путіна поки не підтверджують його участь у зустрічі в Астані

Понеділок, 12 січня 2015, 09:14

Участь президента Росії Володимира Путіна у зустрічі в "нормандському форматі" 15 січня в Астані буде залежати від результатів підготовчої роботи на експертному рівні.

Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в коментарі газеті "Ведомости".

"У разі якщо підготовка до зустрічі 15 січня вступить в прикладну стадію, ми зробимо відповідну заяву з приводу участі в ній президента Путіна; поки ж триває підготовча робота на експертному рівні, і наші подальші дії залежать від її результатів", - відзначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глави МЗС України, Росії, Франції та Німеччини не дійшли згоди щодо зустрічі в Астані у "нормандському форматі".

Як повідомлялося, 15 січня в столиці Казахстану Астані повинна відбутися зустріч у "нормандському форматі", в якій братимуть участь  президент України Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд, президент Росії Володимир Путін.

Водночас Франція та Німеччина раніше висловлювали сумніви щодо доцільності проведення зустрічі щодо ситуації в Україні у "нормандському форматі" 15 січня в Астані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.