Норвегія допоможе боротися з корупцією в Міноборони України

Середа, 28 січня 2015, 16:08

Експерти норвезького Центру підвищення кваліфікації у сфері подолання корупції, в якому акумулюється відповідний досвід країн-членів НАТО, допоможуть поліпшити структуру управління українському Міністерству оборони.

Про це йшлося на зустрічі заступника міністра оборони Петра Мехеда з норвезькою делегацією на чолі з послом Норвегії в Україні Йоном Фредріксеном, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Сторони обговорили питання розвитку співробітництва та надання допомоги Міністерству оборони в рамках спільного проекту в сфері управління персоналом та боротьби з корупцією, який норвезька сторона пропонує здійснити протягом 2-3 років в рамках Ініціативи НАТО зі зниження корупційних ризиків в оборонних та безпекових ситуаціях", - йдеться в повідомленні.

Норвезька сторона наголосила на важливості створення в Міністерстві оборони України системи управління персоналом, вільної від корупційних ризиків та заснованої на підборі фахівців з високими професійними та людськими якостями.

В подальшому ця робота стане в нагоді на шляху наближення оборонного відомства України до стандартів європейських структур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.