Саакашвілі очолив Дорадчу міжнародну раду реформ – указ Порошенка

П'ятниця, 13 лютого 2015, 20:46

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі призначений головою Дорадчої міжнародної ради реформ – органу, яки створений указом президента Петра Порошенка в п’ятницю, 13 лютого.

Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті глави держави.

"Ми досить довго думали, як краще використати знання, досвід та унікальні ноу-хау Міхеїла Саакашвілі. В Грузії він зміг реформувати фактично усі сфери економічного, політичного та суспільного життя...

Донедавна Міхеїл був, по суті, позаштатним консультантом України з питань реформ. І сьогодні, нарешті, він отримає офіційний статус", - прокоментував президент дане призначення.

Дорадча міжнародна рада реформ — консультативний орган, основним завданням якого є напрацювання пропозицій та рекомендацій щодо здійснення та упровадження в Україні реформ на основі кращого міжнародного досвіду, йдеться в повідомленні

Рада залучатиме іноземних експертів до реформування українського законодавства, а також підвищуватиме рівень міжнародної підтримки України.

Для призначення на таку роботу, яка не оплачується з бюджету, Саакашвілі не було потреби вступати в українське громадянство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.