Комітет з євроінтеграції проведе виїзне засідання на сході за участю євродепутатів

Понеділок, 23 лютого 2015, 14:12

Комітет Верховної ради з питань європейської інтеграції планує провести на сході України в квітні розширене засідання за участю європейських парламентаріїв.

Про це сказав журналістам голова української частини Парламентського комітету асоціації "Україна-ЄС" Остап Семерак після експертної дискусії на засіданні комітету з питань європейської інтеграції, передає УНІАН.

"В нас прийнято рішення про те, що найближчим часом ми проведемо виїзне засідання Комітету Верховної ради України з питань європейської інтеграції, це буде розширене засідання, на яке будуть запрошені також члени української частини Парламентського комітету асоціації та наші партнери з Європейського союзу", - розповів Семерак.

За його словами, за попередніми оцінками, таке засідання повинно відбутися в квітні цього року.

"Інтерес наших партнерів з Європейського союзу під час наших двосторонніх зустрічей свідчить про те, що є великий інтерес у європейських політиків на власні очі бачити той стан справ, який є, і очевидно це продиктовано тим, що багато міжнародних місій дають різні оцінки, які інколи між собою - я маю на увазі - конфліктують", - наголосив Семерак.

Також він додав, що поки що місце проведення не вибрано, але попередньо обговорювалося, що це може відбутися в Маріуполі або іншому місці в Донецькій області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.