Голландська компанія побудує у Львові індустріальний парк

Вівторок, 16 червня 2015, 19:51

Голландська компанія "СТР" стала переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку "Рясне-2" у Львові.

Про це повідомляє сайт Львівської міськради.

Згідно з бізнес-планом інвестора, він планує вкласти у будівництво майже 50 млн євро і розмістити на 100 тис кв м близько 20-30 компаній – здебільшого, іноземних, але обіцяють залучати й місцеві.

Загалом, для Львова це означає понад 3 тисячі нових робочих місць – окрім тих, які працюватимуть в рамках індустріального парку, львів’яни також отримають роботу при будівництві, обслуговуванні, приготуванні їжі, транспортуванні.

Терміни реалізації проекту наразі невідомі. Підведення комунікацій до ділянки триватиме до року. У той же час готуватимуть технічно-інженерну документацію.

Якщо ж із документами все буде добре, розпочати власне будівництво можна буде вже наступного року. Тоді ще рік-два витратять на проведення робіт та розміщення нових виробництв.

Згідно з умовами конкурсу, компанія-переможець будуватиме індустріальний парк у Львові за власний кошт. Місто забезпечить підведенням комунікацій до ділянки, на що витратять 10 млн грн..

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.