В Держдумі пропонують заарештувати рахунки ВВС в Росії

Вівторок, 14 липня 2015, 12:33

У Держдумі пропонують дзеркально відповісти Великої Британії на закриття рахунків МІА "Росія сьогодні" і заблокувати рахунки корпорації BBC в Росії.

Таку ідею висунув голова комітету з міжнародних справ Держдуми Олексій Пушков, передає "РИА Новости".

"З іншого боку, є зухвалі дії, наприклад, арешт рахунків агентства "Росія сьогодні" в Лондоні. Мені здається, що методи тихої дипломатії, публічної дипломатії поєднувати з методами дзеркального дії",  -відзначив він.

!"Чому б, скажімо, не застосувати ті ж заходи до телерадіокорпорації BBC в Москві. Тут є і інші британські компанії, які займаються інформаційною діяльністю. Мені здається, що варто було б розглянути таку можливу міру", — сказав Пушков.

"На яких підставах британський уряд це робить. Вони звинувачують "Росію" у пропаганді. Але, як я вас запевняю, що якщо прочитати уважно, і навіть неуважно, ті матеріали, які публікує і виводить в ефір BBC — там величезна кількість пропагандистських елементів, речей, які не відповідають дійсності",  - наголосив голова комітету Держдуми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рахунок представництва МІА "Росія сьогодні", до складу якого входить пропагандистський канал Russia Today та РІА "Новости",  у Великій Британії в банку Barclay's був закритий через санкції британського казначейства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.