Геращенко про безвізове голосування: ментально 50% наших депутатів на рівні Азарова

Четвер, 5 листопада 2015, 12:45

Відмовившись голосувати за поправку до Трудового кодексу, яка передбачала недискримінацію на підставі сексуальної орієнтації, депутати продемонстрували, що ментально перебувають на рівні екс-прем'єра Азарова.

Про це, як повідомляє кореспондент "Європейської правди", на брифінгу у ВР заявила народний депутат та голова парламентського комітету з євроінтеграції Ірина Геращенко.

"Те, що відбулося у Верховній раді, це дрімуче совкове ханжество", - наголосила вона.

"Ми депутати і маємо дипломатичні паспорти, і мало робимо для захисту суспільної моралі, влаштовуємо цирк, коли голосуємо за норму, по якій Україна взяла на себе зобов'язання", - відзначила Геращенко.

"Ментально 50% наших депутатів заходяться на рівні пана Азарова",  - відзначила вона.

На переконання Геращенко, наразі відповідну поправку про недискримінацію  до проекту Трудового кодексу повинен внести голова Верховної ради Володимир Гройсман, який виносив його на розгляд.

"Він вніс цей проект і знав, що там цієї поправки немає. Водночас ми сигналізували на необхідності внести цю норму", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна рада провалила розгляд норми Трудового кодексу щодо заборони трудової дискримінації, яка є обов'язковою умовою для скасування Євросоюзом віз для громадян України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.