45 загиблих у пожежі в Бухаресті, НАТО надало літак для перевезення поранених

Фото
Понеділок, 9 листопада 2015, 08:54

Кількість жертв пожежі у нічному клубі Бухареста, яка сталася 31 жовтня, зросла до 45 людей. У неділю ввечері помер пацієнт, якого мали транспортувати літаком до Норвегії.

Про це повідомляє Mediafax.

Сьогодні вночі 10 постраждалих були перевезені літаком, який надіслало НАТО на прохання румунської влади.

Дев’ять будуть госпіталізовані в Великій Британії і один в Норвегії, хоча початковий список поранених складався із 12 осіб, один з яких мав поїхати до Фінляндії. Зміни відбулися через погіршення стану здоров’я пацієнтів.

 
 

Літаки НАТО більш місткі і швидші, ніж ті, якими користується румунська авіація. Вони також мають сучасне обладнання, а пацієнтів можуть супроводжувати до 9 лікарів.

 

Міністерство охорони здоров'я Румунії у неділю повідомляло, що в лікарнях Бухареста залишаються 95 постраждалих, у тому числі 36 у важкому і критичному стані, і 57 стабільних.

Як повідомлялося, раніше 21 постраждалого в пожежі в клубі Бухареста доправили до лікарень в Бельгії, Нідерландах, Австрії, Ізраїлі та Німеччині.

D ніч на 31 жовтня в одному з нічних клубів Бухареста, де перебували близько 400 осіб, сталася пожежа - під час піротехнічного шоу загорілися елементи декору, почалося сильне задимлення, а потім пролунав вибух.

За словами очевидців, відвідувачі в паніці кинулися до єдиного виходу, де сталася тиснява.

Прем’єр-міністр Румунії Віктор Понта, якого звинувачують у корупції, подав у відставку після протестів у Бухаресті, які спалахнули після трагедії в нічному клубі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.