Польський євродепутат, друг Росії, прилетів до анексованого Криму

Четвер, 10 грудня 2015, 13:45

Євродепутат від Польщі Януш Корвін-Мікке прилетів до окупованого Криму. На анексований Росією півострів він вирушив через Москву.

Про це повідомляє Радіо Польща.

Корвін-Мікке повідомив, що його дуже добре прийняли в Сімферополі і що у нього дуже багато прохань про інтерв'ю від російських телеканалів.

"Прийом у Сімферополі був дуже приємний. Завтра я зустрінуся з владою, з представниками кримських татар і так далі. Проти мого візиту виступили кримські комуністи, які навіть хотіли влаштувати демонстрацію", - зазначив він.

Корвін-Мікке відомий своєю антиукраїнською позицією і підтримував анексію Криму. У квітні він заявляв, що Польща готувала снайперів, які розстрілювали людей на Майдані.

Як повідомлялося, партія Корвін-Мікке, відома своєю антиукраїнською позицією та симпатією до російського президента Путіна, не пройшла до польського Сейму на виборах.

Наприкінці жовтня Корвін-Мікке був відсторонений від участі у всіх офіційних заходах Європарламенту на 10 днів і сплатив штраф у розмірі 3060 євро за порушення ходу сесії і пропагування нацистської ідеології.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.