Німецький журнал Cicero назвав Путіна людиною року

Фото
Четвер, 17 грудня 2015, 20:56

Німецький суспільно-політичний журнал Cicero визнав президента Російської Федерації Володимира Путіна людиною року.

Про це йдеться у повідомленні видання на сторінці в інтернеті.

Повідомляється, що на обкладинці нового січневого номера журналу з’явиться портрет Путіна, який виконаний в наслідування великому іспанському сюрреалисту Сальвадору Далі.

Назва номеру буде така "Гравець. Як Володимир Путін став найважливішою людиною у світі".

 

Рішення редакції Cicero головний редактор видання Крістоф Швеннике обґрунтував наступним чином: "не можна не визнати, що Путін, поєднуючи безпринципність і спритність, зумів стати ключовою фігурою в світовій політиці. Без Росії ніяк не обійтися - це довели переговори щодо атомної програми Ірану, це стає очевидним і в сирійській війні, і на віденських переговорах про політичне вирішення сирійського конфлікту. Путіна не обов'язково любити. Але з ним треба рахуватися. Більше, ніж коли-небудь".

Відзначимо, що видання Cicero було засновано у 2004 році німецьким видавцем і публіцистом Вольфрамом Веймером. Цей німецький "журнал політичної культури" видається раз на місяць.

Видавець задумав проект як німецький аналог The New Yorker і The Atlantic. Cicero зміг завоювати популярність, на сьогодні його наклад становить понад 83 тис. 

Нагадаємо, за версією видання The Times людиною року стала канцлер ФРН Ангела Меркель.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.