Міноборони: успіх реформ в армії – це вступ до Альянсу

Понеділок, 28 грудня 2015, 12:28

Індикатором успішності реформування української армії та діяльності української місії при НАТО стане вступ України до Альянсу.

Про це заявив Ігор Долгов, заступник міністра оборони з питань євроінтеграції, який протягом 5 років був послом України при НАТО, під час онлайн-конференції, організованої "Європейською правдою".

Відповідючи на питання "Європейської правди" про визначення успішності своєї діяльності на посаді він зазначив, що успіхом для нього буде вступ України до НАТО.

"Я зможу сказати, що свою задачу виконав, коли на майбутніх самітах НАТО ми будемо брати участь не в якості партнера, а в якості члена альянсу. Але, звісно, це задача не на один рік", – зазначив він.

Також Долгов розповів про те, що серед більш короткострокових завдань він бачить покращення ефективності використання Україною можливостей трастових фондів НАТО.

"Ми і зараз використовуємо ці можливості, але недостатнім чином. Це важливо зробити саме зараз, бо на самі в Варшаві партнери будуть підбивати проміжні підсумки своєї допомоги і визначати, як вони будуть допомагати Україні далі", – додав дипломат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: