В Туреччині стався вибух біля поліцейського відділку. 5 осіб загинуло

Фото
Четвер, 14 січня 2016, 07:58

Ввечері в середу в південно-східній провінції Туреччини Диярбакир стався вибух поблизу поліцейського відділку.

Як наслідок, загинуло принаймні 5 осіб, повідомляє Reuters.

Як зазначила місцева влада, вибух влаштували курдські бойовики за допомогою замінованого автомобілю.

Як повідомляє агентство, ще 39 осіб отримали поранення. Водночас, згідно з інформацією Daily Sabah, серед загиблих - одна дитина.

Внаслідок вибуху загинуло 5 осіб, серед них - дитина

Незабаром після вибуху невідомі обстріляли місце події з гранатометів.

Як пише видання, поліцейський відділок, поблизу якого стався вибух, а також розташовані рядом будівлі зазнали пошкодження.

Поранених цивільних осіб та поліцейських наразі доставлено у місцеву лікарню, а поліція розпочала масштабну операцію в провінції із захоплення терористів.

Нагадаємо, Туреччина почала бомбити позиції забороненої Робітничої партії Курдистану на півночі Іраку 24 липня після серії нападів і вбивств працівників поліції, в яких влада звинуватила курдських бойовиків.

Загалом же, за інформацією військових, протягом останньої спецоперації силовиків Туреччини, яка триває з грудня минулого року у трьох областях країни було знищено 448 бойовиків-курдів.

Як відомо, операція в містах Силопі і Джизре в провінції Ширнак, а також в районі Діярбакир, почалася в грудні минулого року.

В населених пунктах  було запроваджено комендантську годину, а до операції залучено понад 10 тисяч поліцейських та військовослужбовців за підтримки танків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.