Єврокомісія: урядова криза в Україні - це шанс прискорити реформи

Понеділок, 22 лютого 2016, 14:10

За словами речниці Європейської служби зовнішньої дії Майї Косьянчич нинішня урядова криза в Україні може стати хорошим шансом для покращення якості роботи української влади у реалізації владою системних реформ.

Про це вона повідомила під час брифінгу в Брюсселі.

За її словами Єврокомісія впевнена в тому, що українська влада продовжить реформи. Майя Косьянчич наголосила на тому, що Україна вже досягнула значних результатів у контексті запровадження безвізового режиму. Також вона наголосила на необхідності прискорити реформи в Україні.

Коментуючи урядову кризу, яка триває в Україні, Косьянчич відзначила, що в Єврокомісії її розглядають як хороший шанс покращити якість роботи української влади у реалізації реформ.

"Сучасну політичну кризу в Україні можна розглядати як шанс покращити якість роботи (у реалізації реформ) а також дає можливість українським лідерам довести своїм громадянам власну здатність проводити системні реформи і реалізувати вимоги людей, які вийшли на Майдан два роки тому. Ми продовжимо підтримувати реформи в Україні", – відзначила Косьянчич. 

Раніше повідомлялося, що у Єврокомісії проаналізують пакет "безвізових законів", ухвалених минулого тижня Верховною Радою України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: