Президент Польщі заперечив, що хоче перейменування аеропорту ім. Валенси

Середа, 24 лютого 2016, 08:04

Інформація про те, що президент Польщі Анджей Дуда нібито підтримує перейменування аеропорту Гданська ім. Валенси не відповідає дійсності.

Як повідомляє Польське радіо, співробітниця канцелярії президента Польщі Магдалена Журав, яка відповідає за публікації в мікроблозі у Twitter канцелярії президента, зізналася в тому, що запис відповідний запис у Twitter Анджея Дуди, був її власною ініціативою і не був цитатою з інтерв'ю президента.

"Анджей Дуда не сказав, що хоче зміни назви аеропорту ім. Леха Валенси. Зворотне твердження є виключно моєю помилкою. Прошу вибачення", - написала Журав у своєму власному Twitter.

Раніше повідомлялося про те, що у Польщі хочуть змінити назву аеропорту у місті Гданськ, який носить ім’я екс-президента Польщі Лєха Валенси. Тоді ж стало відомо про те, що таку ініціативу підтримує президент Польщі Анджей Дуда.

"Це не було моїм висловлюванням. Це все", - написав сам Дуда у відповідь на критику з боку інтернет-користувачів, додавши в іншому коментарі, що це "абсолютна маячня" і він просить "хоча б мінімум чесності". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.