МЗС презентувало відео та сайт про Україну голландською мовою

Четвер, 17 березня 2016, 14:57

Он-лайн платформа MyUkraineIs, розроблена спільно МЗС, Міністерством інформаційної політики та Production Hub StratComUA для популяризації України у світі, відтепер пропонує інформацію голландською мовою.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

Платформа розповідає цікаві факти про сучасну Україну і стає більш доступною та інтерактивною для зацікавлення ширшого кола читачів в усьому світі.

"Відео про Україну з субтитрами голландською мовою і голландська версія сайту є особливо важливими зараз з огляду на референдум в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС", - сказав посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба.

Особливістю проекту є те, що контент сайту генерують самі громадяни. Кошти бюджету МЗС на розробку сайту та відео не витрачалися.

МЗС запрошує кожного популяризувати сайт www.myukrianeis.org та відео англійською https://youtu.be/5ssDfhn-KXw та голландською https://youtu.be/pd6JMb9UNLA, поширюючи їх в соціальних мережах.

Як повідомлялося, Виборча рада Нідерландів призначила референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС на середу 6 квітня 2016 року.

Раніше в Нідерландах зібрали необхідну кількість підписів для проведення консультативного референдуму щодо ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.

Зібрати підписи вдалося завдяки інтенсивній онлайн-кампанії сатиричного блогу GeenStijl, групи громадян Burgercomite ЄС ("Комітет громадян ЄС") і євроскептичного мозкового центру "Форум для демократії".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.