В Сан-Марино спростовують постачання їжі в Росію

Понеділок, 21 березня 2016, 11:42

Державний секретар Сан-Марино з питань території, навколишнього середовища і міжнародного економічного співробітництва Антонелла Мулароні спростувала інформацію російських ЗМІ про нібито підписану угоду, за якою в РФ може поновитися постачання сирів і преміальної м'ясної продукції з цієї невеликої держави.

Про це Мулароні заявила агентству "РИА Новости".

"Я з великим здивуванням прочитала статтю, опубліковану в місцевій (російській) газеті, у якій стверджується, що на економічному форумі держав-учасників СНД, який відбувся в Москві 18 березня, йшлося "про м'ясні вироби і про сири з Сан-Марино", - заявила вона.

Мулароні зазначила, що в цьому році увага форуму була зосереджена на нових формах співробітництва з акцентом на банківські і фінансові питання та на інноваційні проекти.

"Я була запрошена, оскільки в Сан-Марино відповідаю за питання міжнародного економічного співробітництва, щоб представити нашу країну в цілому і зробити упор на виконану за останні роки урядом роботу з залучення інвестицій", сказала державний секретар Сан-Марино.

"У кулуарах форуму у мене відбулася плідна зустріч із заступником міністра закордонних справ РФ Олексієм Мєшковим, який в минулому був послом Росії в Італії і, отже, був акредитований і в нашій країні. Що ж стосується таємничої угоди, яка повинна була стати головним об'єктом моєї місії в Москві, то такого пункту — про підписання будь-якої угоди — ніколи не було в моєму порядку денному", — підкреслила Мулароні.

Нагадаємо, російські ЗМІ раніше повідомили, що Сан-Марино почне постачати в Росію сир і преміальну м’ясну продукцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.