У МЗС України не надходила інформація про постраждалих у Брюсселі українців

Вівторок, 22 березня 2016, 20:06

До Міністерства закородонних справ України не надходило інформації щодо наявності громадян України серед жертв серії вибухів в Брюсселі.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС на своїй сторінці у Facebook.

"Посольство України в Бельгії постійно відслідковує ситуацію та перебуває у контакті з Кризовим центром МЗС Бельгії та бельгійськими правоохоронними органами на предмет можливої наявності серед постраждалих громадян України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили представники бельгійського кризового центру, попередні дані щодо громадянства загиблих та постраждалих внаслідок цих трагічних подій будуть оприлюднені в середу вранці.

За наявною інформацією, повітряний рух в міжнародному аеропорті Брюсселя залишатиметься закритим принаймні до 12:00 23 березня.

МСЗ також звертається до громадян України, рідні або знайомі яких перебувають в Брюсселі та досі не вийшли на зв’язок, повідомити про це на "гарячі лінії" відомства (тел.: +38 044 238 16 57, e-mail: cons_or@mfa.gov.ua) або Посольства України в Бельгії (тел.: +32 (0)476257735, e-mail: emb_be@mfa.gov.ua).

Як повідомлялося, в результаті терактів в бельгійській столиці загинули щонайменше 34 людини, майже 200 отримали поранення.

Відповідальність за теракти в Брюсселі взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.