Посол України у Британії вручила вірчі грамоти Єлизаветі ІІ

Фото
Четвер, 3 березня 2016, 07:55

Посол України у Великій Британії Наталія Галібаренко під час офіційної церемонії у Букінгемському палаці вручила вірчі грамоти Королеві Єлизаветі ІІ.

Про це повідомляє сайт українського посольства.

Під час церемонії Наталія Галібаренко вручила вірчі грамоти Королеві, яка акредитувала її послом України у Великій Британії.

"Посол подякувала Її Величності Королеві за аудієнцію і висловила слова вдячності за солідарність та підтримку України з боку Великої Британії. Наталія Галібаренко висловила наміри продовжувати розвиток дружніх відносин між обома країнами. Королева Єлизавета передала найкращі вітання президенту України та народу України", - йдеться у повідомленні.

 

Під час урочистого прийняття Галібаренко особливо відзначила незмінну позицію Великої Британії щодо підтримки територіальної цілісності України та наголосила, що Україна залишається надійним партнером Британії на міжнародній арені.  

Як повідомлялося, Галібаренко була призначена послом у Великій Британії у серпні минулого року. 

Із березня 2014 року вона займала посаду першого заступника міністра закордонних справ. На дипломатичній службі вона перебуває з 2000 року.

Працювала на посадах аташе та третього секретаря кабінету міністра закордонних справ України, третього та другого секретаря Представництва України при ЄС.

Має дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного Посланника другого класу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.