Євродепутат, що приїхав до окупованої Ялти, пообіцяв повернутися до Криму

П'ятниця, 15 квітня 2016, 19:20

Німецький євродепутат Маркус Претцель, який приїхав до окупованого Криму, збирається туди повернутись і заявляє про те, що "не боїться погроз України.

Про це один з лідерів німецької партії "Альтернатива для Німеччини" заявив під час свого візиту до Криму, повідомляє російський ТАСС.

"Пан (Андрій) Мельник, український посол у Німеччині, погрожував мені суворими наслідками … Ми отримуємо загрози часто від людей, які вважають, що ми не повинні робити те чи це. Нам (партії "Альтернатива для Німеччини") не звикати до таких речей, так що, пан Мельник, ви не досягли успіху: ніхто з нашої партії вас не злякається ", - сказав Претцель під час Ялтинського економічного форуму.

Претцель розповів, що "дуже радий" участі у форумі.

"Із задоволенням повернуся до вас (до окупованого Криму)", - додав він.

Російська агенція також відзначає, що також "Претцель порадив Криму розвивати інфраструктуру і не заважати бізнесу". 

Раніше повідомлялося, що євродепутати Маркус Претцель з Німеччини та Яромир Кохлічек з Чехії, а також депутати австрійського парламенту  прибули до анексованого Криму для участі у Ялтинському економічному форумі.

У зв'язку з цим, МЗС України вчергове закликав усіх іноземних громадян чітко дотримуватися законодавства України та порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

"В Україні реагуватимуть на будь-які факти порушення встановленого порядку. До порушників будуть застосовані визначені законодавством України обмеження, зокрема шляхом заборони на в’їзд на територію України", - заявили в МЗС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.