Поліція Бельгії опублікувала нове відео зі спільником терористів в аеропорту

Фото
П'ятниця, 8 квітня 2016, 08:39

Федеральна прокуратура Бельгії опублікувала нове відео з ймовірним спільником смертників в аеропорту Брюсселя.

Про це повідомляє Le Soir.

Як відзначає видання, відео було продемонстроване на прес-конференції в Брюсселі. окрім того, прокуратура звернулася до громадськості з проханням співпрацювати з правоохоронцями у розслідуванні терактів.

На відео з камер спостереження видно, як чоловік в білій курточці та в капелюсі вийшов з аеропорту після вибухів, пройшов повз готель "Шератон" та  повернув направо в сторону стоянки автомобілів.

 

Потім підозрюваний пройшов через Завентем, місто в декількох кілометрах на північний схід від Брюсселя, де знаходиться аеропорт і позбувся куртки.

Згодом підозрюваний був помічений в 8:50 ранку на перехресті двох доріг у місті Завентем,  одягнений в блакитну сорочку з підкоченими рукавами.

Через годину  - в 9.42 - він був помічений камерами спостереження в Схарбек на околиці Брюсселя. Востаннє камери зафіксували спільника терористів в 9.50, на перехресті авеню Брабант та Рю  дю Нуайє в Схарбеку, через дві години після вибухів.

Як відомо, раніше повідомлялося, що третім терористом в аеропорту Брюсселя 22 березня був Фейсал Кефу.

За повідомленнями ЗМІ, причетність Фейсала Кефу до вибухів у "Завентемі" 22 березня вдалося встановити завдяки тому, що його впізнав таксист, який віз трьох терористів до аеропорту того дня.

Кефу, якого поліція затримала у рамках розслідування терактів в аеропорту Брюсселя, був взятий під варту рішенням суду за звинуваченнями у тероризмі.

Раніше ЗМі також опублікували відео пересування трьох терористів, що вчинили вибух в аеропорту Брюсселя "Завентем" 22 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.