У Вроцлаві затримали студента, який влаштував вибух в автобусі

Середа, 25 травня 2016, 14:27

У Польщі затримали студента за підозрою в причетності до вибуху у Вроцлаві 19 травня та пред'явили йому звинувачення терористичного характеру.

Про це повідомляє TVN24.

22-річний Павел Р. визнав, що підклав бомбу в автобусі лінії 145. Його мотиви невідомі, тому що він скористався своїм правом на відмову від дачі пояснень.

Студенту Політехнічного Вроцлавського університету пред'являть звинувачення терористичного характеру. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Студента заарештували у вівторок, а в середу вранці він був доставлений у відділ міжміського Національного управління прокуратури у Вроцлаві. Менш ніж за годину в супроводі кількох співробітників поліції він залишив будівлю прокуратури.

Як повідомили слідчі, підозрюваного звинуватили в скоєнні терористичних злочинів, замаху на вбивство людей із використанням вибухових речовини і створенні подій, які ставлять під загрозу життя і здоров'я багатьох людей. 

Нагадаємо, 19 травня у центрі Вроцлава, неподалік залізничного вокзалу, стався вибух.

Невідомий залишив в автобусі підозрілий предмет, про який водію повідомив один із пасажирів. Водій одразу ж виніс пакунок з транспортного засобу, тоді і стався вибух. Легкі травми отримала одна жінка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.