Посольство Франції: відмова юному фанату у візі обґрунтована, але її можна переглянути

П'ятниця, 3 червня 2016, 12:57

Посольство Франції в Україні наполягає, що у них були підстави для відмови у візі сім'ї Володі Бобенчика – маленького фаната української збірної, який збирався поїхати у Францію на матчі Євро-2016.

Про це в коментарі "Європейській правді" розповіла перший секретар посольства Жюлі Фор.

За її словами, посольство "ще з квітня вжило заходів, щоб полегшити подання документів уболівальниками". Зокрема, було відкрито додаткове вікно для прийому документів у консульстві.

"Переважна більшість візових заявок для поїздки на Євро-2016 задовольняється, відсоток відмов – 2%, що нижче середнього рівня", - заявила вона.

Дипломат підтвердила відмову у візах сім'ї Володі Бобенчика.

"Посольство вважає, що рішення про відмову було обґрунтованим і було ухвалено після ретельної перевірки всіх документів", - заявила вона, зазначивши, що посольство не має права детально коментувати причини відмови в кожному конкретному випадку.

Водночас Жюлі Фор не виключила, що Володя Бобенчик і його батьки зможуть отримати візу на Євро-2016, якщо подадуть апеляцію.

"Ця родина має можливість скористатися правом на апеляцію, яку можна подати безпосередньо до посольства", - підкреслила вона.

Мама маленького фаната, Мар'яна Бобенчик, заявила в коментарі "Європейській правді", що вони вже подали документи на апеляцію в електронному вигляді і сьогодні планують відвідати також посольство Франції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.