Батько маленького фаната Бобенчика подав апеляцію та спростовує посла

Понеділок, 6 червня 2016, 14:36

Іван Бобенчик, який є батьком Володі Бобенчика, маленького фаната збірної України, в понеділок, після кількох годин очікування під посольством, зміг віддати документи щодо апеляції.

Про це повідомляє кореспондент "Європейської правди".

Після акції протесту за участі ЗМІ, що відбулася під посольством, з будівлі вийшли дипломати та погодилися оформити заяву на апеляцію. "Сподіваюся, що справа буде переглянута в позитивний бік, але наперед ми не можемо цього стверджувати", - пояснила перший секретар посольства Франції Жюлі Фор.

Водночас, батько Володі спростував заяви посла Ізабель Дюмон щодо їх візової справи.

Як повідомляла "Європейська правда", посол Франції заявила, що відмова у візах сталася з вини батьків Володі і що співробітники посольства "їм точно пояснили, що не так в їх візових досьє".

Водночас Іван Бобенчик стверджує, що він і досі не знає про причини проблем: "Мені справді зателефонували з посольства і сказали перебронювати готель. Не знаю, навіщо, бо в цьому ж готелі, в цій же кімнаті житиме дідусь Володі, і йому візу дали, тобто з готелем все добре! Але добре, ми перебронювали, хоча й втратили на цьому вартість доби проживання".

Він також здивований словами посла про те, що їхня родина досі не контактувала з посольством щодо апеляції. "Ми надсилали апеляцію на електронну пошту в четвер, потім ще раз – в п’ятницю", - пояснив Іван Бобенчик.

Він водночас вдячний посольству за те, що консул погодився розглянути апеляцію. Наразі візового рішення немає.

В середу родина Бобенчиків має відлітати в Париж.

В понеділок маленькому вболівальнику виповнилося 8 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.