Прем’єр-міністр України відбув до Брюсселя

Вівторок, 19 липня 2016, 15:36

Премʼєр-міністр України Володимир Гройсман розпочав свій візит до Брюсселя.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Спільно з прем'єр-міністром розпочинаємо візит до інституцій ЄС в Брюсселі", – написала вона.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман 19 липня перебуватиме з візитом у Брюсселі.

За інформацією прес-служби Кабміну, 19-20 липня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час свого робочого візиту до Бельгії проведе переговори з керівництвом Європейського Союзу.

"Програма візиту передбачає окремі зустрічі з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером та президентом Європейської ради Дональдом Туском, а також з віце-президентом Європейської комісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем, високим представником ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федерікою Могеріні, комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом, комісаром ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганнесом Ганом та президентом Європейського інвестиційного банку Вернером Хойєром", – йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Раніше про візит Гройсмана до Брюсселя говорив у Києві єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Йоганнес Ган.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.