У Єревані висунули умови звільнення захоплених у заручники лікарів

Середа, 27 липня 2016, 13:49

Члени озброєної групи, що 17 липня захопила в Єревані будівлю поліції, а в ніч на 27 липня взяла у заручники лікарів, висунули умови звільнення заручників.

Про це повідомляє видання Новости Армении.

Члени озброєної групи вимагають, щоб міністр охорони здоров'я Вірменії та лікарі прибули в полк ППС і на його території провели операції.

В обмін на це вони готові звільнити лікарів.

Як повідомлялося, члени озброєної групи, які захопили територію полку патрульно-постової служби поліції в Єревані, взяли в заручники двох лікарів, фельдшера та медсестру, що прибули на допомогу пораненим у стрілянині.

Перестрілка на території захопленого полку ППС сталася у ніч на вівторок, коли, за даними представників озброєної групи, туди проникли поліцейські. В результаті були поранені кілька членів групи і поліцейських.

Напад на відділення полку патрульно-постової служби було скоєно в Єревані 17 липня. При цьому був убитий поліцейський і поранені чотири людини. Озброєні люди взяли в заручники сімох людей і вимагали звільнення координатора опозиційної організації "Установчий парламент" Жирайра Сефіляна, заарештованого за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї.

Із захопленої будівлі поліції згодом були звільнені всі заручники.

Крім того, опозиціонери зажадали відставки влади країни і формування нового уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.