В українському туристичному автобусі, що розбився у Норвегії, було 40 людей

Субота, 30 липня 2016, 21:40

Норвезькі ЗМІ повідомляють подробиці дорожньо-транспортної пригоди за участі туристичного автобуса з громадянами України.

Як повідомляє видання VG, автобус із туристами, за кермом якого був український водій, з’їхав з траси у місцевості Гудбрадс’ювет.

Автобус перекинувся та зупинився на даху, уточнюють журналісти з місця події. Катастрофа сталася у гористій місцевості, автобус зупинився кількома метрами нижче дорожнього полотна.

 

Інформація про кількість постраждалих розходиться, водночас, поліція повідомляє, що аварія зачепила близько 40 людей. VG пише, що до лікарень доправили принаймні п’ятьох людей.

Видання Аdressa стверджує, що госпіталізувати довелося "близько 14 людей", 10 людей відвезли до міста Олсунда, чотирьох – до Молде. Стан двох постраждалих - важкий. 

Національність постраждалих не уточнюється, але є підстави припускати, що всі або майже всі з них є громадянами України. Місцева влада зазначає, що у автобусі були іноземці. Як зазначалося, водій, під керуванням якого розбився автобус, також є українцем.

Як повідомлялося раніше, внаслідок катастрофи туристичного автобуса в Норвегії загинув принаймні один громадянин України, є також постраждалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.