У Єревані в районі захопленого полку поліції стрілянина і вибухи

Відео
Неділя, 31 липня 2016, 12:24

На вулиці Хоренаці у Єревані, де знаходиться полк патрульно-постової служби, захоплений раніше озброєними людьми, лунає стрілянина і періодично чути вибухи.

Про це повідомляє "Радио Азутутюн".

"Приблизно з 11:30 на вулиці Хоренаці періодично чутні вибухи. На аматорському відео, знятому жителями єреванського кварталу Сарі Таг, видно, як з території полку ППС поліції, яка з 17 липня утримується озброєною групою "Сасна црер", йде дим", – йдеться у повідомленні.

Варто додати, в ніч з суботи на неділю у столиці Вірменії Єревані відбулася чергова масова акція протесту.

Як повідомила "Українська правда", в акції взяли участь близько двох тисяч осіб. Один з учасників протестної акції здійснив спробу самоспалення.

Раніше повідомлялося, що шістдесят осіб госпіталізовано в результаті розгону поліцією демонстрацій навколо території захопленого озброєним угрупуванням поліцейського полку в Єревані.

Нагадаємо, напад на відділення полку патрульно-постової служби було скоєно в Єревані 17 липня.

При цьому був убитий поліцейський і поранені чотири людини. Озброєні люди взяли в заручники сімох людей і вимагали звільнення координатора опозиційної організації "Установчий парламент" Жирайра Сефіляна, заарештованого за звинуваченням в незаконному придбанні та зберіганні зброї.

Із захопленої будівлі поліції згодом були звільнені всі заручники.

Крім того, опозиціонери зажадали відставки влади країни і формування нового уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.