Російська армія озброєна краще за британську – ЗМІ

Середа, 10 серпня 2016, 09:29

Російська армія на полі бою здатна переважити британську зважаючи на краще озброєння першої.

Такими є дані звіт британських військові на чолі з генералом, главою армії Ніком Картером, який був підготовлений у березні і потрапив до ЗМІ, передає The Guardian.

Військові попереджають, що російська зброя, в тому числі ракетні пускові установки і системи протиповітряної оборони є більш потужними, ніж їх британські еквіваленти. У доповіді говориться, що Велика Британія і її союзники по НАТО "намагаються змагатися" зі здатністю Росії використовувати електронні засоби для викрадення ворожих безпілотних літальних апаратів.

Як зазначається, звіт був підготовлений за результатами одних із навчань, які проводилися на території України.

"Британська армія здійснює регулярні огляди можливих сценаріїв з метою підвищення своєї готовності і захисту Великої Британії", - заявила прес-секретар британської армії.

У звіті також рекомендується краще інформувати солдатів про маніпуляційні онлайн тактики, що використовуються на платформах, таких як Facebook і Twitter і про необхідність лишати вдома гаджети на час навчань.

Публікація робить висновок, що однією з цілей Росії в Україні було відпрацювання "нових методів ведення бойових дій і використання сучасної забороненої зброї".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.