Трамп закликав створити нову систему перевірки для мігрантів

Вівторок, 16 серпня 2016, 08:40

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пропонує створити нову систему перевірок для мігрантів.

Про це він заявив, виступаючи з промовою в штаті Огайо.

"Адміністрація Трампа налагодить чіткий принцип, який регулює всі рішення, що стосуються імміграції: треба приймати  в цій країні тільки тих, хто поділяє наші цінності і поважає наш народ", - наголосив він.

"В часи холодної війни ми мали ідеологічну перевірку. Наразі назріла необхідність розробити новий скринінг-тест на загрози, з якими ми стикаємося сьогодні", - відзначив Трамп.

"На додаток до перевірки (мігрантів) на членство чи прихильність до терористичної групи, ми повинні відсівати тих, у кого вороже ставлення до нашої країни або они вважають, що закони шаріату повинен витіснити чинне законодавство", - підкреслив кандидат в президенти США.

"Тим, хто не вірить в нашу Конституцію, або хто підтримує мракобісся і ненависть, не зможуть іммігрувати в країну", - додав він.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що необхідно запровадити посилені перевірки для тих, хто приїжджає в США з території Німеччини та Франції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: