Четверо українців, постраждалих в ДТП у Норвегії, залишаються в лікарні - МЗС

Середа, 3 серпня 2016, 09:50

Четверо українців, які постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з автобусом у Норвегії, все ще перебувають у лікарні.

Про це повідомляє МЗС України на своїй сторінці у Facebook.

"Четверо наших співвітчизників наразі залишаються в лікарнях – за висновками норвезьких лікарів, вони мають провести там ще кілька днів для завершення курсу лікування", - йдеться в повідомленні.

"Лікарі констатують позитивну динаміку стану здоров’я всіх постраждалих громадян України. Двоє з них мають бути виписані вже протягом наступних 2-3 днів, завершення лікування інших двох громадян може потребувати на кілька днів більше", - зауважили в МЗС.

Водночас у відомстві підкреслили, що уважно слідкують за розвитком розслідування аварії, а також допомагають з поверненням тіла загиблого українця на батьківщину.

Як повідомлялося раніше, внаслідок катастрофи туристичного автобуса в Норвегії загинув один громадянин України, є також постраждалі.

За інформацією Департаменту консульської служби України "в автобусі перебувала 41 особа, всі вони, в т.ч. водій та керівник групи громадяни України".

"Внаслідок ДТП одна людина загинула, від 8 до 10 пасажирів отримали важкі травми та були доставлені до лікарні", - повідомили у Департаменті. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.