Німецький спецназ знешкодив нападника на ресторан у Саарбюккені

Неділя, 7 серпня 2016, 15:30

Спецназ захопив нападника на ресторан у центрі німецького міста Саарбрюккен.

Про це повідомляє Frankfurter Allgemeine Zeitung.

За інформацією видання, для знешкодження нападника, який увірвався до ресторану в центрі міста та забарикадувався там, поліція розгорнула спеціальну операцію, яка тривала 4 години.

"Всупереч попереднім припущенням, чоловік не був озброєний, і він нікому не погрожував. Спецназ, який увірвався до ресторану, зрештою знайшов нападника сплячим у підвалі ресторану", – цитує видання повідомленні прес-служби поліції.

За словами поліцейських, нападник був у неврівноваженому психічному стані.

Вже відомі подробиці інциденту. Так, поліцію викликали прибиральниці ресторану після того, як чоловік не допустив їх до підвалу будівлі.

Оскільки сама ситуація говорила про можливість наявності зброї у зловмисника, то була розгорнута операція із залученням загону спеціального призначення.

"Після того, як вони (спецназівці) розбудили його, чоловіка вивели на вулицю. Затриманий мав незначні ушкодження. Наразі чоловік взятий під варту і має пройти психіатричну перевірку", – повідомили у місцевій поліції.

Раніше повідомлялося, що озброєний чоловік увірвався до ресторану в центрі німецького міста Саарбрюккен і забарикадувався у приміщенні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.