Вибух у Нью-Йорку: 29 поранених, поліція знайшла другий пристрій

фото
Неділя, 18 вересня 2016, 09:21

У центрі Нью-Йорку в одному з найфешенебельніших кварталів в суботу ввечері прогримів вибух, поранено 29 людей, один поранений знаходиться у важкому стані.

Про це повідомляє AFP.

Вибух стався в районі "Челсі" близько 20:30 між Шостою і Сьомою авеню. В цьому районі розміщені безліч барів, ресторанів і розкішних багатоквартирних будинків іу вихідні завжди багато людей.

Мер міста Білл де Блазіо сказав, що поки що немає чітких доказів, що вибух пов'язаний із терористами.

"Немає ніяких доказів на даний момент про зв'язок терору з цим інцидентом, це попередня інформація. Немає жодних конкретних загроз Нью-Йорку в даний момент від будь-якої терористичної організації", - додав він.

З 29 осіб, які отримали травми, 24 були доставлені в лікарню з різними легкими пораненнями від скла і металу, повідомив комісар пожежної служби міста.

За інформацією CNN, поліція після вибуху знайшла в цьому районі ще один вибуховий пристрій. Це - скороварка з проводами темного кольору, що виходили з центральної частини пристрою. 

 

Вибух стався за два дні до того, як світові лідери на чолі з президентом Бараком Обамою зберуться в Нью-Йорку на Генеральній Асамблеї ООН.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.