МЗС РФ викликає посла Нідерландів через слідство по МН17

Субота, 1 жовтня 2016, 11:21

МЗС Росії 3 жовтня викликає посла Нідерландів для роз'яснення позиції Москви щодо розслідування катастрофи малайзійського "Боїнга" рейсу МН17 у 2014 році.

Про йдеться у коментарі речниці МЗС РФ Марії Захарової.

За її словами, посла викликають у зв’язку з тим, що аналогічний крок стосовно російського посла вчинило МЗС Нідерландів.

"Звернуло на себе увагу тотальне неприйняття нідерландською стороною будь-якої, навіть докладно аргументованої критики оприлюднених проміжних підсумків кримінального розслідування у справі про катастрофу малайзійського "Боїнга" в небі над Україною 17 липня 2014 року. Представлені попередні результати діяльності Спільної слідчої групи нав'язливо підносяться як єдино вірні і не терплять жодних сумнівів і заперечень" - йдеться у коментарі.

Представник МЗС РФ також додала, що Москва не приймає методи роботи міжнародної групи і вважає, що розслідування попрямувало в невірному напрямку.

Як повідомлялося, МЗС Нідерландів викликав російського посла через критику на адресу країни через оголошені 28 вересня розслідування катастрофи малайзійського "Боїнга" рейсу МН17.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.