На поліцейську академію в Пакистані напали терористи: 59 загиблих

Вівторок, 25 жовтня 2016, 12:49

Внаслідок нападу терористів на поліцейську академію в Пакистані загинули щонайменше 59 осіб, понад 100 отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters.

"Терористична організація "Ісламська держава" повідомила, що бойовики напали на поліцейському академію  в південно-західному Пакистанському місті Кветта, внаслідок чого, за офіційними даними, загинули 59 осіб і поранено понад 100", – йдеться у повідомленні.

Втім, раніше пакистанські чиновники заявили про те, що за напад відповідальне інше екстремістське угрупування сунітів – Лашкар-е-Джхангва.

Наразі точно відомо, що озброєні люди в масках увірвалися до будівлі академії на околиці Кветти у понеділок ввечері, коли там перебували сотні курсантів.

Дехто з курсантів потрапив у заручники до терористів. Ними терористи  намагалися прикритися у протистоянні зі спецпідрозділами, які провели 5-годину операцію з нейтралізації терористів.

Інформаційне агентство Amaq, яке повʼязують з ІДІЛ, опублікувало заяву про те, що троє бійців ІДІЛ під час нападу "використовували кулемети і гранати, а потім підірвали свої пояси смертників".

Нагадаємо, у вересні, в результаті атаки терориста-смертника біля будівлі суду в пакистанському місті Мардан за останніми даними загинули 14 людей і 58 поранені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.