The New York Times опублікував список тих, кого Трамп ображав у Twitter

Вівторок, 25 жовтня 2016, 16:43

Видання The New York Times проаналізувало Twitter-аккаунт кандидата у президенти США Дональда Трампа з червня минулого року, коли він оголосив про наміри балотуватися.

В результаті було опубліковано список осіб, місць і предметів, яких встиг образити Дональд Трамп.

Всього у списку 281 позиція. При цьому видання зібрало всі випадки образ, навіть якщо вони і повторювалися.

 

"Ці коментарі не є приватними думками, не є вони і результатом зйомок прихованою камерою, не були сказані "не для запису" чи потрапили у ЗМІ в результаті витоку інформації. Це є публічні заяви Дональда Трампа, зроблені для його 5,9 млн фоловерів" - зазначає видання.

У списку осіб, яких образив Трамп, є американські політики і звісно ж кандидати у президенти – як республіканці, так і Демократи. Джона Касіча він назвав "бовдуром", а Рік Перрі, на його думку, "мав би пройти тест на IQ". Звісно ж, найбільше дісталося його основній суперниці – Гілларі Клінтон, яку Трамп неодноразово називав "схибленою", "катастрофою зовнішньої політики", "лицеміркою", "брехухою" тощо.

Постраждали від словесних нападів Трампа і такі знаменитості, як Алек Болдуїн, Вупі Голдберг, Семюел Л. Джексон, Ніл Янг. Серед країн найбільше образ дісталося на адресу США ("розділена сцена злочину", "ми слабкі", "виглядає паперовим тигром", "не виглядають розумними"), Мексики ("повністю корумпований уряд", "не наш друг", "вони нас вбивають"), Німеччини ("повний безлад і злочин", "переживає теракти з боку мігрантів, яких пускає в країну").

Окрема сторінка серед образ Трампа – висловлені на адресу журналістів і видань. Він образив більше двох десятків засобів масової інформації, в тому числі The New York Times, Fox News, Politico, The Washington Post, The Wall Street Journal.

Критичних зауважень з боку Трампа також "удостоїлися" навіть трибуна в Овальному кабінеті, оператор T-Mobile, телереклама, виборча система, опитування і навіть популярна пісня.

Нагадаємо, згідно даними опитування CNN, кандидат в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон здобула перемогу в третьому турі передвиборних дебатів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: