Клімкін прибув до Нідерландів, щоб домовитися про асоціацію

Середа, 26 жовтня 2016, 09:38

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 25 жовтня розпочав свій робочий візит до Нідерландів, головною метою якого є переговори щодо ратифікації Угоди про асоціації між Україною та ЄС.

Про це повідомляє прес-служба міністерства закордонних справ України.

"Головна мета візиту полягає у проведенні політичних переговорів з нідерландськими чинниками з питання завершення ратифікації Угоди про асоціації між Україною та ЄС", – йдеться у повідомленні.

Під час візиту керівник зовнішньополітичного відомства України проведе переговори з своїм колегою Б.Кундерсом, зустрінеться з Президентом Верхньої палати Парламенту Нідерландів А.Брукерс-Кноль, а також лідерами політичних партій та парламентських фракцій.

В МЗС відзначають, що міністр представить співрозмовникам "бачення української сторони щодо важливості завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію як дієвої платформи для поглиблення відносин між Україною та ЄС, українсько-нідерландського двостороннього співробітництва".

"Окремою темою переговорів стане розвиток двостороннього політичного діалогу та поглиблення співпраці у рамках міжнародних організацій", – резюмують у прес-службі МЗС.

Раніше повідомлялося, що прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте не має оптимістичних настроїв у питанні знаходження виходу з ситуації, яка склалася навколо угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.