У МЗС РФ відреагували на заклик виключити Росію з Ради ООН з прав людини

Середа, 26 жовтня 2016, 11:56

У МЗС РФ заявили, що заклик правозахисних та гуманітарних організацій виключити Росію з Ради ООН з прав людини через події в Сирії не заподіє шкоди позиціям РФ у міжнародних правозахисних структурах.

Про це сказав уповноважений МЗС РФ з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов, передає ТАСС.

"Переконаний в тому, що ніякої шкоди та шкоди для позиції, авторитету Росії, в тому числі в міжнародних правозахисних структурах, органах, не буде. Тому що ми оперуємо фактами, але ми одночасно категорично виступаємо проти подвійних стандартів. Це принципова позиція, і ця позиція користується досить широкою підтримкою і розумінням в світі, в тому числі в правозахисній спільноті", - сказав він.

Нагадаємо, більше 80 правозахисних та гуманітарних організацій закликали країни-члени ООН не допустити переобрання Росії в Раду ООН з прав людини через ситуацію в Сирії.

Організації підписали заяву напередодні виборів в Раду ООН з прав людини, які пройдуть в Генеральній Асамблеї 28 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: